Om
Af Linderunderwear tillverkar friktionsfria underkläder för män. Plaggen verkar nära huden för att förhindra obehaglig hudkontakt mellan genitalierna vilket hämmar luftflödet. Kroppen håller då en jämnare temperatur och du märker skillnad direkt.

Uppfinnaren Tomas Linder hade en idé om att skapa en kalsongmodell som motverkade mäns behov av att rätta till eller klia sig i ”skrevet” under dagen. Många män lider dessutom av den sortens utslag som kan uppstå under kläderna vid instängd fuktig värme. 

Tomas Linder utvecklade därför en kalsong som han valde att kalla för PH-kalsongen (som en BH för män). PH:n är insydd i kalsongen och fungerar likt en BH - separerar, lyfter och håller på plats.

PH:n förhindrar värmeutvecklingen och den kliande känslan som uppkommer vid skavande kontakt av hud mot hud, vilket ofta uppstår vid användandet av vanliga kalsonger. Bakom PH-kalsongens numera patentskyddade design ligger många års produktutveckling. Nu kan vi äntligen erbjuda en multifunktionell och snygg kalsong som håller pung och penis på plats så att du kan känna dig bekväm hela dagen.

Copyright © Af Linder Underwear AB, 2018